Advertisement

Παναγια Σουμελα Βερμιο - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΙΗΜΕΡΗ :: Χαλούλος Εκδρομές - Μητροπολίτης βεροίας, ναούσης και καμπανίας κ.

Παναγια Σουμελα Βερμιο - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΙΗΜΕΡΗ :: Χαλούλος Εκδρομές - Μητροπολίτης βεροίας, ναούσης και καμπανίας κ.. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου.

4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook.

Maravelias Travel - Δημοσιεύσεις | Facebook
Maravelias Travel - Δημοσιεύσεις | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Πέντε μητροπολίτες χοροστατούν στην θεία λειτουργία στην παναγία την σουμελά στο βέρμιο και όλοι οι πιστοί φορούν υποχρεωτικά μάσκες προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα. Γεώργιος τανιμανίδης και ο πρωτοσύγκελλος της ιεράς μητροπόλεως βεροίας αρχιμ. Μητροπολίτης βεροίας, ναούσης και καμπανίας κ. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας.

Βαδίζουμε στο φαρδύ πλακόστρωτο μονοπάτι, περνάμε δεξιά από την λιμνούλα και στην. .στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ...
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ... from i.ytimg.com
Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα.

.διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Η παναγία σουμελά από τότε τιμόταν ιδιαίτερα από τον αλέξιο κομνηνό, ως χαριτόβρυτη το 1930 πόντιοι επιζώντες της γενοκτονίας ίδρυσαν την νέα μονή παναγίας σουμελά στο βέρμιο, νάουσα. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Детская молитва богородице на греческом языке. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο).

Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός.

ILIAS KETS NY: *** Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ILIAS KETS NY: *** Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ from 2.bp.blogspot.com
Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Μητροπολίτης βεροίας, ναούσης και καμπανίας κ. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Детская молитва богородице на греческом языке. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο).

Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου.

Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. 15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου.

Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο παναγια σουμελα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν.

Posting Komentar

0 Komentar